Rekindle la relación ida malo - Malo sam svrsio - 1 part

Malo sam svrsio - 1 part - Rekindle la relación ida malo

Malo sam svrsio - 1 part 1

Ja nisam svrsio i otisao sam u kupatilo da se istusiram kad se otvorise vrata od kupatila i pojavi se on potpuno go i pita me izvinite da li zelite da zaradite jos 100 maraka ja ga pitam kako da li biste mene pojebali ja sam gej malo razmislih pa odgovorih zasto da ne on mi dade peskir da se ocistim i povede me u sobu u kojoj je ona jos lezala u istom polozaju.

Malo sam svrsio - 1 part 2

Posle dve godine uspeo sam smuvati pet godina stariju devojkuto je san svakog klinca od 18 godina na prvom seksu sam totalno podbacionisam ga mogao ni ubaciti do pola i vec sam svrsio ona je bila razocaranamedjutim rekla mi je da sam joj duzan.

Malo sam svrsio - 1 part 3

Span classnews_dt08122013spannbsp018332juce sam se samozadovoljavaoobrisao polni organ itda jedno pola sata posle toga sam imao odnos sa devojkomnaravnoako se to moze nazvati odnosom zato sto sam gurnuo samo 34 puta i izvadioi ovo mi je prvi put da gurnem bez kondomapa me zanima da li moze devojka da zatrudnia mislim da je u plodnim danimahvala unapred.

Malo sam svrsio - 1 part 4

Rekao sam joj da smo komsije i ona je tada malo pocrvenela kao da se postidela izrazila je zelju da ovo ostane medju nama i ja sam se slozio tada bih se slozio sa bilo cim samo da smestim moju kitu kroz razgovor upita me pa jel istina pile tetino da si nevin ili.

Malo sam svrsio - 1 part 5

Bilo je ljeto vrucine velike imao sam 19 godina zivio sam sa mamom i bratom stan je bio dovoljno velik za nas tatu nikad nismo upoznali ali nije sad vazno mama se znala koji put naci sa nekim poznanicama znao sam da su joj to bili udvaraci ma da je ona uvijek govorila da su to samo dobri prijatelji nista vise bio sam uvjeren da se i seksa sa njima.

Malo sam svrsio - 1 part 6

Tu sam vec krenuo da dobijam ideje ali i dalje nisam ozbiljno mislio da ce se nesto izmedju nas desiti toga dana ranije sam kupio neku glupavu masku za lice obukao se malo cudnije i jednostavno otisao tako na zurku ne znajuci realno sta treba da predstavljam i nadajuci se da niko nece pitati.